SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hälsinggårdens AIK Innebandy
Hälsinggårdens Allmänna Idrottsklubb Innebandy
vs
Hälsinggårdens Allmänna Idrottsklubb Innebandy
Hälsinggårdens Allmänna Idrottsklubb InnebandyvsHälsinggårdens Allmänna Idrottsklubb Innebandy

  INFORMATION

Matchstart:sön 11 april, 09:00
Plats:Haraldsbohallen
Samling: Haraldsbohallen
Aktivitetsinfo: Hej alla

Vi tänkte att vi ska försöka ha en liten avslutning för säsongen. Vi har bokat Haraldsbohallen söndagen 11 April. Killarna får spela internmatch och medaljer kommer att delas ut.

Tanken är att vi spelar match ca 1h och sedan bjuder vi killarna på lunch. Vi tänker köpa in slitsade pizzor och läsk/saft. Vi behöver få in information och ev. allergier i samband med att ni svarar på kallelsen.

Vi äter gemensamt i hallen och kommer naturligtvis ta hänsyn till Covid-19. Alla får tvätta händerna innan maten som kommer att serveras av oss ledare. Barnen kommer sitta på bänkar med lite avstånd mellan sig.

Vad gäller Covid-19, den som är sjuk, även med milda symptom ska inte delta alls utan stanna hemma till och med 2-3 dagar efter tillfrisknande. Detta är jätteviktigt.

Vad gäller föräldrar så hoppas vi att ni kan se detta som ett extra träningspass och att så få som möjligt är på plats under tiden. Precis som på träningar så försöker vi lämna/hämta utanför. Barnen kommer ombytta och duschar hemma.

Svara gärna JA eller NEJ så snart ni kan.
Vid frågor maila haris.salkagic@gmail.com

//Ledarna

<< Tillbaka