Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hälsinggårdens AIK Innebandy
Välkomna till HAIK Innebandy
HAIK Innebandy är en stark innebandyförening med många duktiga ungdomar, ett herrlag och ett damer motionslag. Är ni sugna på att spela med oss? Kontakta respektive lag för mer information. Vill ni följa oss på Instagram sök på @haikinnebandyungdom och @haikinnebandyherrar
Innebandy för barn födda 2011, 2012 och 2013
2019-11-24 19:54
I början av säsongen gick vi ut med info om uppstart av nya lag. Vi har en länk där man kan anmäla intresse (se tidigare nyhet) och i samma länk anmäler man även intresse som ledare. 

Klubben vill väldigt gärna starta upp nya lag men just nu finns inga föräldrar/vårdnadshavare som har anmält intresse att vara med som ledare/tränare.

Det finns ca 19 killar och tjejer som visat intresse (fler droppar in då och då på länken) att prova på innebandy och vi hör av oss till er via mail om det blir aktuellt med en träningsgrupp. Att säsongen redan är igång hindrar inte att man kan dra igång en träningsgrupp. När F0506 startade upp sitt lag för flera år sedan körde man några prova-på-gånger i april för att sedan starta upp laget till hösten sen. Så alla varianter är välkomna för att få fler barn/lag till vår förening.

Vill du bli ledare/tränare för en ny grupp kontakta Jonas Heaffner i P0506 eller Anna Sjöström i F0506, kontaktuppgifter finns under respektive lagsida.
Supportershop HAIK Innebandy
2019-11-17 22:12
Vårt duktiga herrlag går som tåget i Div 2, de har mycket publik på matcherna och många trogna supporters. De har nu fixat en supportershop där alla trogna fans kan handla snygga tröjor, kepsar och mössor. Perfekt för dig som älskar HAIK Innebandy!!!

Perfekt som julklapp! 

Klicka HÄR för att komma till shoppen.
Påminnelse klubbkläder
2019-10-07 22:12
På fredag 11/10 är sista dagen att beställa klubbkläder. 

Man kan åka ut till Sport Ewa och prova helgfri vardag kl 14.00-18.00 eller ringa in sin beställning på tel 023-60481

Profilguide hittar du i en tidigare nyhet här på hemsidan. 
Ny chans att beställa klubbkläder!
2019-09-28 08:35
För er som missade att beställa klubbkläder sist eller om man vill beställa mer kommer här en ny chans. Åk ut till Sport Ewa och prova/beställ, lista för varje lag finns på plats. Den som är ansvarig i varje lag meddelar sedan när allt kommit. Senast fre 11/10 måste din beställning komma in till Sport Ewa.

Profilguiden hittar du HÄR
DM för vårt herrlag!
2019-09-20 14:35
En klassisk turnering som stått sig väl under årens lopp. En turnering som i år får besök av Dalarnas finaste klubb, Hälsinggårdens AIK, som i år injicerat en rejäl dos stjärnglans i truppen. Lugnets sporthall är platsen, lördag den 21:a september är dagen och HAIKEN står för underhållningen. 

Kom och se den nykomponerade truppen spela sina första matcher för säsongen i kampen om titeln som Distriktsmästare.

Välkomna! 
Nyheter från våra lag