Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hälsinggårdens AIK Innebandy
Välkomna till HAIK Innebandy
HAIK Innebandy är en stark innebandyförening med många duktiga ungdomar, ett herrlag och ett damer motionslag. Är ni sugna på att spela med oss? Kontakta respektive lag för mer information. Vill ni följa oss på Instagram sök på @haikinnebandyungdom och @haikinnebandyherrar
Påminnelse klubbkläder
2019-10-07 22:12
På fredag 11/10 är sista dagen att beställa klubbkläder. 

Man kan åka ut till Sport Ewa och prova helgfri vardag kl 14.00-18.00 eller ringa in sin beställning på tel 023-60481

Profilguide hittar du i en tidigare nyhet här på hemsidan. 
Ny chans att beställa klubbkläder!
2019-09-28 08:35
För er som missade att beställa klubbkläder sist eller om man vill beställa mer kommer här en ny chans. Åk ut till Sport Ewa och prova/beställ, lista för varje lag finns på plats. Den som är ansvarig i varje lag meddelar sedan när allt kommit. Senast fre 11/10 måste din beställning komma in till Sport Ewa.

Profilguiden hittar du HÄR
DM för vårt herrlag!
2019-09-20 14:35
En klassisk turnering som stått sig väl under årens lopp. En turnering som i år får besök av Dalarnas finaste klubb, Hälsinggårdens AIK, som i år injicerat en rejäl dos stjärnglans i truppen. Lugnets sporthall är platsen, lördag den 21:a september är dagen och HAIKEN står för underhållningen. 

Kom och se den nykomponerade truppen spela sina första matcher för säsongen i kampen om titeln som Distriktsmästare.

Välkomna! 
Påminnelse om nya medlemmar till styrelsen!
2019-09-20 12:10
Då har det gått en tid sedan vi signalerade om behovet av nya styrelsemedlemmar. 

Hur har det gått? 

Har ni föräldrar hunnit fundera?
 
Hur har det gått med rekryteringsarbetet för alla ledare?

Status just nu för klubbens lag är:

Herrlaget - har en person
P0506 - har två som avgår och två som sitter kvar
F0506 - har en som avgår och har fixat en ny
P0708 - har ingen
F0708 - har ingen
P0910 - laget lägger tyvärr ner sin verksamhet pga ledarbrist
F0910 - har ingen
P11     - har ingen

Så nu kör vi sista rycket och visar att vi tillsammans vill jobba för föreningens framtid. Som ni ser så behövs personer från klubbens yngre lag, klubbens framtid. Kontakta ditt lags ledare, Jonas eller Amar om du är förälder som kan ställa upp. 

En ledare för varje lag (som inte redan hört av sig) ska kontakta Jonas eller Amar senast söndag för att stämma hur det går.

Styrelsen söker medlemmar
2019-09-14 07:42
Årsmötet närmar sig och det är dags att fylla på med medlemmar i vår styrelse.

För att vår förening ska fungera behövs så klart en fungerande styrelse. För att ge god insyn och delaktighet i föreningen så har man beslutat att alla lag ska vara representerade med minst en person i styrelsen. Detta har vi tyvärr ännu inte kunnat uppnå och vi uppmanar nu alla lag, föräldrar och ledare att se till att detta efterlevs. 

Våra ledare/tränare gör ett kanonjobb och tar hand om alla barn/ungdomar med att planera träningar och vara på plats på alla träningar och matcher. Ledarna/Tränarnas uppdrag blir att fundera ut vilka (föräldrar) från ert lag ni skulle kunna fråga. En personlig kontakt på en träning eller att man ringer någon kan göra stor skillnad. 

Till alla er fantastiska föräldrar, ert uppdrag blir att fundera.... 
Vad kan jag göra för föreningen? 
Kan jag tänka mig att lägga ner några timmar på en säsong för att hjälpa till?

Ju fler vi är som hjälper till i föreningen ju lättare och roligare blir det. Att sitta i styrelsen är inte något avancerat och tungt uppdrag, det handlar om några möten per säsong och lite mailkontakt. 

Känner du att du kan hjälpa till så kontakta valberedningen som består av Jonas Haeffner P0506 och Amar Enochsson F0910, kontaktuppgifter finns under lagsidorna. Vi ber också någon ledare från varje lag att kontakta valberedningen för att stämma av hur rekryteringen går för just ert lag.

Det vore helt underbart om det rasslar till lite nu och styrelsen fylls på. Tänk nu inte att Någon Annan kan fixa detta för Någon Annan finns inte i vår förening... vi behöver Dig. 

Årsmötet äger rum Tis 24/9 19.00 i Hosjöskolan

"Tillsammans för HAIK Innebandy"

Välkomna!
Nyheter från våra lag