SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hälsinggårdens AIK Innebandy
P11
Välkommen till P11!
 
Floorballcup: Winteredition 2022
2023-01-01 18:33
En av HAIKs många målgörare

Falu Floorballcup: Winter games 2022 är färdigspelad. Jullovslediga innebandykillar spenderade flera "mellandagar" på Lugnet. HAIK hade två lag anmälda som under cupen spelade 4 matcher vardera. Dessutom gick laget och såg en SSL-match tillsammans, när IBF Falun mötte Mullsjö. Kul att gå på SSL-match som ett lag. Det blev tre cup-dagar med rolig innebandy och kompishäng mellan matcherna. Ett collage från cupens matcher finns i bildgalleriet.

Referat: Hälsinggårdens AIK - Älvdalens IF
Match Haik- Älvdalens IF
2022-12-11 22:21
Långväga gäster i Haraldsbohallen idag..

Idag spelade HAIK hemma mot Älvdalens IF. En riktigt bra match. Fler bilder finns i galleriet.

Match HAIK - IBF Säter 5/11 -22
2022-11-05 17:45
Kollage från dagens match...

Matchdag mot IBF Säter i Haraldsbohallen. En spännande match där båda lagen gjorde sitt bästa och spelade schyst innebandy.  Tack till alla er som kom och hejade på vårat lag!

Fler bilder finns att se i bildgalleriet.

Säsongsstart 2022/2023
2022-10-24 22:30
Träningsmatchen mot Bjursås har precis börjat...

Nu är vi igång med innebandy igen!

 

Säsongen startade med en dubbelmatch den 22/10 i Haraldsbohallen. Dagen började med en träningsmatch mot Bjursås IK i gröna tröjor. En spännande och jämn match med mycket bra spel och hög energinivå, alla spelare kämpade bra. Heja HAIK!

 

Och direkt efter, var det dags för dagens andra match, seriepremiär mot Nås i vita tröjor. Även det blev en mycket jämn match. Heja HAIK! En kanonstart på denna säsong och vi är glada att äntligen vara igång med säsongens innebandy.

 

Vill man se fler bilder så titta i bildgalleriet, i albumet säsongstart 2022.

Avslutning 2022
2022-04-09 21:31
Fikabordet rullades ut efter matchen

Tack alla spelare och föräldrar för denna säsong! 

 

Innebandysäsongen avslutades med en intermatch mot HAIKs F09/10. Det blev en spännande och jämn match. En jättebra avslutning på en fin säsong. (En säsong som då å då blev lite "rörig" med olika datum för flyttade matcher pga pandemin.) Men vi i laget är glada och tacksamma för att det blev en säsong med matcher, då det inte varit en självklarhet de senaste åren. Så kul att vi har spelat så mycket i år!!!

 

Vill ni se mer bilder från matchen och avslutningen, gå in och titta i galleriet. Efter matchen så fikade båda lagen ihop och diplom delades ut till alla spelare i P11. Nu håller vi tummarna för gänget som åker och spelar mot Bjurås/Mora/Leksand vid årets sista sammandrag. Hoppas ni, vi, alla, får en skön sommar och att vi ses till hösten igen!

 

Ledarna HAIK P11