SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hälsinggårdens AIK Innebandy
P11
Välkommen till P11!
 
Match HAIK - IBF Säter 5/11 -22
2022-11-05 17:45
Kollage från dagens match...

Matchdag mot IBF Säter i Haraldsbohallen. En spännande match där båda lagen gjorde sitt bästa och spelade schyst innebandy.  Tack till alla er som kom och hejade på vårat lag!

Fler bilder finns att se i bildgalleriet.

Säsongsstart 2022/2023
2022-10-24 22:30
Träningsmatchen mot Bjursås har precis börjat...

Nu är vi igång med innebandy igen!

 

Säsongen startade med en dubbelmatch den 22/10 i Haraldsbohallen. Dagen började med en träningsmatch mot Bjursås IK i gröna tröjor. En spännande och jämn match med mycket bra spel och hög energinivå, alla spelare kämpade bra. Heja HAIK!

 

Och direkt efter, var det dags för dagens andra match, seriepremiär mot Nås i vita tröjor. Även det blev en mycket jämn match. Heja HAIK! En kanonstart på denna säsong och vi är glada att äntligen vara igång med säsongens innebandy.

 

Vill man se fler bilder så titta i bildgalleriet, i albumet säsongstart 2022.

Avslutning 2022
2022-04-09 21:31
Fikabordet rullades ut efter matchen

Tack alla spelare och föräldrar för denna säsong! 

 

Innebandysäsongen avslutades med en intermatch mot HAIKs F09/10. Det blev en spännande och jämn match. En jättebra avslutning på en fin säsong. (En säsong som då å då blev lite "rörig" med olika datum för flyttade matcher pga pandemin.) Men vi i laget är glada och tacksamma för att det blev en säsong med matcher, då det inte varit en självklarhet de senaste åren. Så kul att vi har spelat så mycket i år!!!

 

Vill ni se mer bilder från matchen och avslutningen, gå in och titta i galleriet. Efter matchen så fikade båda lagen ihop och diplom delades ut till alla spelare i P11. Nu håller vi tummarna för gänget som åker och spelar mot Bjurås/Mora/Leksand vid årets sista sammandrag. Hoppas ni, vi, alla, får en skön sommar och att vi ses till hösten igen!

 

Ledarna HAIK P11

Information till de som ska spela sammandrag imorgon 10/4 -22
2022-04-09 21:27

Hej,Det har blivit en sen förändring igen, hoppas det går att ändra era planer imorgon med mycket kort varsel.Det tredje laget som hade hoppat av, har klivit in i handlingarna igen.Vi är alltså inbjudna att spela tre matcher imorgon och tiderna känns inte helt glasklara heller.Enligt schemat spelar vi:10:30 mot Bjursås IK11:30 mot KAIS Mora14:30 mot LI 20 IBFMen eftersom det är lite oklart får ni gärna vara på plats kl9.30. Ta gärna med något att äta innan sista matchen. Samt så klart klubba, glasögon och vattenflaska.Om ni inte har möjlighet att stanna är det självklart ok, vi löser läget efter hur det ser ut under dagen!Sov gott allihop, imorgon blir en rolig dag!Mvh/Ledarna i Haik P11

Mål-tider!
2022-02-19 21:53
Sibylla i Rättvik fick godkänt!

Många mål i matchen mot Rättviks IBK, samt avslutande mål-tid med mycket prat (mat ) och skratt! Vill du se fler foton från lagets olika aktiviteter, kolla in galleriet.